Congo Rutshuru
Congo Rutshuru (Конго Рутшуру) – конголезька арабіка класу преміум митого способу обробки з плантацій регіону Північного Ківу, розташованих на сході Конго. Регіон має вулканічне походження, деякі вулкани й досі активні, тому ґрунти багаті мінералами та відмінно підходять для вирощування кави. Висота зростання кавових дерев сягає 1230 метрів над рівнем моря. Лот складає сорт Блю Маунтін, який характеризується в світі витонченим балансом аромату, тіла та кислотності. Кава пройшла класичну миту обробку з подальшою сушкою на патіо. Чашка має солодкий цитрусовий профіль зі стиглим мигдалем на післясмаку та в ароматі
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Мигдаль, стиглий лимон, слива
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |