м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia Villa Karina Gesha

В наявності
323.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia Villa Karina Gesha

Colombia Villa Karina Gesha (Колумбія Вілла Каріна Геша) - нанолот 100% колумбійської арабіки натуральної обробки рідкісного сорту Геша з фермерства Вілла Каріна, що знаходиться в муніципалітеті Планадас регіону Толіма. Засновник господарства - Хосе Амір, син фермера, що заробляв збором врожаю на кавових фермах по всьому регіоні. Врешті-решт, батько зібрав достатньо коштів для купівлі власної невеликої ферми. На той час Хосе Аміру було близько 15 років, і він разом зі своїми братами почав допомагати батькам у фермерській діяльності. Тоді ж Хосе Амір почав вивчати все про виробництво кави, і зараз, після 30-річного досвіду роботи з кавою він отримав гарні результати. Завдяки чудовій якості зерна йому вдалося отримати високу ціну за свою каву. Хосе Амір навчився дбати про навколишнє середовище, і завдяки преміям за якість, які він отримав, зміг поліпшити своє господарство. Зараз невеличка батьківська ферма збільшилася до 4 гектарів, а загальна площа, з якої збирають врожай та доставляють на ферму для обробки, складає 35 гектарів. Висота зростання кавових дерев на фермі Вілла Каріна близько 1800 метрів над рівнем моря. Врожай збирають двічі - з квітня по травень та з жовтня по листопад. Після збору кавові вишні проходять ручне сортування та після цього розкладаються сушитися на "африканських ліжках". Зерно має сертифікат Fairtrade, а це означає, що всі причетні до його виробництва отримали гідну оплату своєї праці. Напій має потужну ароматику з нотами жасмину та тропічних фруктів. У смаку - кола, манго, диня еміненза, жасмин. У післясмаку - ірис та гречаний мед

Тип обробки

Натуральна


Ступінь обсмаження

Омні


Аромат

Жасмин, тропічні фрукти

Смак

Кола, манго, диня еміненза, жасмин

Післясмак

Ірис, гречаний мед

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом та яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Geisha