м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Colombia Villa Betulia

В наявності
590.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Colombia Villa Betulia (Колумбія Вілла Бетулія) — спешелті-лот колумбійської арабіки експериментальної аеробно-анаеробної митої обробки з регіону Уіла, Асеведо. Арлі Кальдерон — молодий виробник кави, який разом зі своїм батьком Луї Анібалом з 2005 року володіють фермою Вілла Бетулія площею понад 20 гектарів, що розташована на висотах 1500-1600 м над рівнем моря. З самого дитинства Арлі вчився у батька як правильно вирощувати каву, крім цього пройшов кілька курсів та відвідував різні станції обробки, щоб зрозуміти, як покращувати якість та впроваджувати інновації в індустрію спешелті-кави. Нині родина Кальдеронів вирощує такі екзотичні сорти як Рожевий Бурбон, Геша, Папайо тощо. Географічні та екологічні характеристики регіону роблять його ідеальним місцем для вирощування дійсно чудових спешелті-лотів: родючі вулканічні ґрунти, рясні опади — це все позитивно впливає на дозрівання зерна та збільшення спектру смако-ароматики. Лот складає сорт Рожевий бурбон - гібрид Жовтого та Червоного бурбонів. Збір кавових вишень відбувався вручну. Після збору кавові вишні пройшли ручне сортування та попередню суху аеробну ферментацію протягом 24 годин. Після цього кавові вишні спакували у мішки GrainPro та залишили ферментуватися при температурі нижче 22 градусів за Цельсієм протягом 90 годин. У такому середовищі бактерії активно харчуються вуглеводами та цукрами, які містяться у м'якоті вишень, що призводить до вищої концентрації молочної кислоти в зерні та підвищує смако-ароматичну комплексність майбутнього напою. Після ферментації кавові вишні депульпували, зерно обережно промили та розклали сушитися на "африканських ліжках" задля досягнення оптимальної вологості. Напій має комплексну ягідну ароматику, високу кислотність та витончену гірчинку натурального сидру

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Слива угорка, соу-сеп, манго, сидр, вишневий пиріг

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, джезва, еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee