Colombia Tolima
Colombia Tolima (Колумбія Толіма) – високогірна колумбійська арабіка митого способу обробки з регіону Толіма. Кавові плантації розташовані на висотах від 1600 до 2200 метрів над рівнем моря, що дозволяє зерну довше розвиватися, набуваючи відмінних смакоароматичних властивостей із виразною та впізнаваною ягідною кислинкою. А вулканічний ґрунт, багатий на мінерали, позитивно впливає на визрівання кавових вишень та надає напою комплексного смаку. Сам регіон Tolima, який розташований у західній та центральній частині Колумбії, є третім за величиною регіоном із виробництва кави у країні. На цей регіон припадає гірський масив Анд та басейн річки Магдалена, що робить цей регіон складним по досяжності. У регіональному бленді представлені сорти Caturra та Castillo. Кава пройшла класичну миту обробку з 18-годинною ферментацією та сушкою на патіо
Ступінь обсмаження
Світлий
Смако-ароматика
Слива, вишнева камедь, карамель
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■□□
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр
Рекомендації щодо приготування
Для приготування зерно має "вилежатися" не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Фільтр |
Склад | Арабіка |