Colombia Popayan DECAF
Colombia Popayan Decaffeinated (Колумбія Попаян без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїну з регіону Каука, район Попаян, що розташований на висоті 1700 м над рівнем моря. Топографія цього регіону ідеально підходить для вирощування кави: Месета де Попаян захищена гірським хребтом Анд, що сприяє створенню сприятливих кліматичних характеристик. Наша Colombia Popayan - це кава без кофеїну, оброблена за допомогою адсорбенту з цукрової тростини. Такий метод декофеїнізації підсилює солодкість, зберігаючи при цьому властивості кави. Кавові зерна спочатку пройшли обробку парою при низькому тиску задля видалення срібних шкірок із зеленого зерна. Потім зерно змочили гарячою водою, щоб воно набухло і розім’якло. Цей етап підготував каву до гідролізу кофеїну. Зволожену каву кілька разів промили природним етилацетатним розчинником (ЕА), який отримали шляхом ферментації цукрової тростини, вирощеної в Колумбії. Як тільки кофеїн знизився до завданого рівня, зерно промили і висушили до завданого вмісту вологи. У цьому методі декофеїнізації не використовуються штучні хімічні речовини. Лот складають сорти Колумбія, Кастіло та Катура
Ступінь обсмаження
Омні
Смако-ароматика
Абрикос, лимон, мигдаль, шоколадне печиво
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■■□
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, фільтр
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб
Особливості | |
Тип обсмаження | Омні |
Склад | Арабіка |