м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia El Cedro Sidra, 100 г

В наявності
604.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia El Cedro Sidra

Colombia El Cedro Sidra (Колумбія Ель Цедро Сідра) - нанолот колумбійської арабіки експериментальної натуральної обробки сорту Сідра з фермерства Ель Дівізо поблизу міста Піталіто у регіоні Уіла. Автор нашого лоту - інноваційний фермер Нестор Лассо, який разом зі своїм братом Адріаном вирощує та досліджує на фермі як традиційні для Колумбії сорти арабіки, так і екзотичні, на кшталт Геші, Рожевого Бурбону та інших. Плантації фермерства займають площу біля 15 гектарів та розташовані на висоті біля 1800 метрів над рівнем моря. Збір кавових вишень відбувався вручну. Після збору кавові вишні пройшли ручне сортування та попередню суху аеробну ферментацію протягом 24 годин. Після цього кавові вишні спакували у мішки GrainPro та залишили ферментуватися при температурі нижче 22 градусів за Цельсієм протягом 90 годин. У такому середовищі бактерії активно харчуються вуглеводами та цукрами, які містяться у мусіляжі, що призводить до вищої концентрації молочної кислоти у зерні. Саме тому лот має назву процесінгу - натуральний лактік. Після ферментації кавові вишні розклали сушитися на "африканських ліжках" задля досягнення оптимальної вологості зерен. Напій має потужну комплексну ароматику та чудовий баланс кислотності та солодкості у чашці

Тип обробки

Натуральна лактік

Ступінь обсмаження

Омні

Профіль

Барбарис, маракуя, мед з різнотрав'я, сінабон, бузина

Рекомендований для таких типів напоїв

Фільтр, Джезва

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Sidra