м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Brew Blend PB14

В наявності
518.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Brew Blend PB14

Brew Blend PB14 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії та Колумбії для приготування кави "відкритими методами". У складі бленду сорт рожевий бурбон обробки хані з плантацій регіону Уїла у Колумбії та локальні гібриди натуральної "винної" анаеробної обробки з плантацій регіону Гедео у Етіопії . Першу частину складає зерно з кооперативу Терра Верде. На станції обробки кавові вишні промили, депульпували та одразу, без ферментування у резервуарах з водою, розклали на патіо для сушіння, завдяки чому утворилася солодка соковита чашка з м'якою кислотністю. Другу частину складає зерно зі станції обробки Харенжа натуральної "винної" анаеробної обробки, яка тривала 5 діб у герметичних нейтральних ємностях з повітряними затворами. Після ферментації, протягом 18 діб відбувалося сушіння на "африканських ліжках". Така обробка надала зерну екзотичну та потужну смако-ароматику з нотами тропічних фруктів і спецій. Створення купажу відбувається за принципом пост-блендінгу (смажене зерно з різних лотів змішується після обсмаження), що дає можливість окремо обсмажити зерна кардинально різної щільності, вологості та методу обробки, та відповідно задіяти найкращий профіль обсмаження для кожної компоненти. Колумбійський Рожевий бурбон у обробці хані є основою букету, а етіопські гібриди Дега, Волішу та Куруме у натуральній анаеробній інтерпретації надають композиції комплексності та тропічних нот у смако-ароматиці

Ступінь обсмаження

Омні

Cмако-ароматика

Карамболь, зелене яблуко, соу-сеп, ківі

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, Джезва, Гейзер

Рекомендації щодо приготування 

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Brew Blend