Brew Blend G13
Brew Blend G13 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії
для приготування кави "відкритими" методами. У складі бленду зерно
митої обробки з плантацій в районі станції обробки Данше та зерно натуральної "винної" анаеробної обробки з плантацій фермерства Харенжа, розташованих на висоті біля 2000 м над рівнем моря. Обидва лоти походять з району Гедео, регіон Йіргачеф. Першу частину складає зерно класичної митої обробки. Після завершення
ферментації його сортували за
щільністю в каналах з водою і після сушіння додатково сортували та
доочищали вручну. Другу частину складає зерно натуральної "винної" анаеробної обробки, яка тривала 5 діб у герметичних нейтральних ємностях з повітряними затворами. Після ферментації, протягом 18 діб, відбувалося сушіння на "африканських ліжках". Створення купажу відбувається за принципом пост-блендінгу (смажене зерно з різних лотів змішується після обсмаження), що дає можливість окремо обсмажити зерна кардинально різної щільності, вологості та методу обробки, та відповідно задіяти найкращий профіль обсмаження для кожної компоненти. Зерно митої обробки є основою та має профіль класичної збалансованої митої Етіопії, а натуральна анаеробна частина надає композиції комплексності та тропічно-ягідних нот у смако-ароматиці
Ступінь обсмаження
Світлий / Омні
Cмако-ароматика
Ягідний джем, нектарин, суниця, карамболь, груша
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр, Джезва, Гейзер
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Спешелті |
Тип обсмаження | Фільтр |
Склад | Арабіка |