Guatemala El Porvenir
Guatemala
El Porvenir (Гватемала) - гватемальська арабіка митої обробки
класу преміум з плантацій
господарства Ель Порвенір регіону Акатенанго. Площа ферми займає 112 гектарів. Її засновники активно відновлюють ліс і з кожним роком висаджують усе більше дерев, щоб вирощувати каву під захистом тіні від спекотного сонця. Дерева також збагачують ґрунт поживними речовинами з опалого листя, що у поєднанні з вулканічним складом ґрунту створює чудові умови для визрівання кави. Сорти арабіки, що вирощуються на цій території: Бурбон, Катура, Катуаі, Кастіло, Пакас, Анакафе 14. Кавові
дерева зростають на висоті 1550-1650 метрів над рівнем моря при температурі повітря
від 15 до 28 градусів та кількості опадів близько 1500 мм - такі умови
забезпечують тривале дозрівання кавових ягід, що надає комплексності смаку та аромату у готовому напої. Кава пройшла класичну миту обробку з комбінованою сушкою на сонці та у сушильних машинах на станції кооперативу Ла Есперанза. Із даного зерна виходить збалансований еспресо з щільним тілом і соковитою кислинкою
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Апельсин, чорний шоколад, лимон, абрикос
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■■□
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, гейзер
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |