Brazil Jean Faleiros
Brazil Jean Faleiros (Бразилія Жан Фалейрос) - бразильська арабіка класу спешелті натуральної анаеробної обробки з плантацій регіону Alta Mogiana, фермерство Santa Monica. Ферма є частиною сімейної групи Eldorado, які займаються правильним поєднанням сортів арабіки та методів вирощування для виробництва дійсно чудових спешелті-лотів. Кавові дерева зростають на висоті біля 1200 м над рівнем моря. Даний лот належить до топової підбірки Arara Azul від кооперативу COCAPIL та складається виключно з сорту Катукай 2 SL, який є результатом схрещування більш відомих Катуаі та Ікату. Катукай буває як жовтого, так і червоного кольору і добре відомий своєю гарною врожайністю та комплексним смаком у чашці. Збір врожаю відбувався з червня по вересень. Після збору кавові вишні промили та витримували і повільно перемішували у механізованому барабані з нержавіючої сталі з додаванням спеціалізованих дріжджів ORO від Lallemand. Процес ферментації відбувався протягом 80 годин з періодичним контролем температури. Далі кава пройшла класичну сушку на "африканських ліжках". З зерна виходить чудовий еспресо та гейзер з яскравим лікерним профілем
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Амарето, халва, лимон, кола
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, Гейзер
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Спешелті |
Тип обсмаження | Середній |
Склад | Арабіка |