м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(098) 977-32-32
(044) 58-77-498
0 відгуків

Colombia La Loma Tala

  • Colombia La Loma Tala
В наявності
80.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia La Loma Tala

Colombia La Loma Tala (Колумбия Ла Лома Тала) - високогірна промита колумбійська 100% арабіка класу преміум з регіону Tolima. У формуванні лоту використовуються такі сорти арабіки: Caturra, Colombia та Tabi. Кавові плантації розташовані на висоті 1900-2100 метрів над рівнем моря. Така висота, багатий на мінерали вулканічний ґрунт та стабільна температура близько 20℃ дозволяє зерну довше розвиватися, набуваючи відмінних смако-ароматичних властивостей. Кавові зерна ферментують протягом 24-48 годин, після чого досушують на патіо від 7 до 10 днів у залежності від погодних умов. Смакоароматичні властивості: карамельні відтінки, ноти червоного яблука та ягід, грейпфрутова кислинка та солодкість апельсинового джему. В післясмаку присутні легкі ноти темного шоколаду. Ароматний насичений напій середньої тільності

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Карамель

Смак

Червоне яблуко, грейпфрут, апельсиновий джем

Післясмак

Темний шоколад

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" способом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Склад Арабіка
Обсмажка Світла

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica

Помилка в тексті:

Дякуємо!
Ваш коментар надіслано!