м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bochessa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bochessa

Ethiopia Bochessa (Етіопія Бочеса) - ефіопська арабіка митого способу обробки з плантацій фермерства..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Ethiopia Danche (Етіопія Данше) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в район..

544.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Eyasu Worasa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Eyasu Worasa

Ethiopia Eyasu Worasa (Етіопія Еясу Вораса) - етіопська арабіка митої обробки з плантацій у районі Г..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Mundayo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Mundayo

Ethiopia Mundayo (Етіопія Мундайо) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантаці..

487.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Magarissa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Magarissa

Ethiopia Magarissa (Етіопія Магаріса) - етіопська арабіка митої обробки з плантацій у районі Гедео/Й..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

578.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kamwenja #45

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kamwenja #45

Kenya Kamwenja #45 (Кенія Камвенджа) - кенійська арабікa класу спешелті з господарства Nyeri Hi..

571.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Salvador El Naranjo

Свіжообсмажена кава в зернах Salvador El Naranjo

Salvador El Naranjo (Сальвадор Ель Наранхо) — сальвадорська арабіка натурального подовженого спосо..

445.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Ethiopia Chelbesa (Етіопія Челбеса) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в р..

403.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

949.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Ethiopia Yirgacheffe Chelchele (Етіопія Йіргачіф Челчеле) - етіопська арабіка митої обробки кла..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

617.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

429.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Bolivia Sol De La Manana

Свіжообсмажена кава в зернах Bolivia Sol De La Manana

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

982.00грн

Показано з 1 по 15 із 99 (всього сторінок: 7)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави