м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(098) 977-32-32
(044) 58-77-498

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Ethiopia Sidamo Grade 1 Dintu (Ефіопія Дінту) - 100% ефіопська арабіка класу преміум з плантацій поб..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gora Kone

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gora Kone

Ethiopia Sidamo Grade 1 Gora Kone (Ефіопія Гора Коне) - 100% ефіопська арабіка класу ..

124.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural Aricha (Ефіопія Йіргачіф) - 100% ефіопська ар..

122.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Halo Hurtume

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Halo Hurtume

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Halo Hurtume (Ефіопія Хало Хуртуме) - 100% ефіопська арабіка класу прем..

83.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Jalapa El Morito Natural

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Jalapa El Morito Natural

Guatemala Jalapa Finca El Morito Natural (Гватемала Ель Моріто) - 100% гватемальська арабіка натурал..

114.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Kenya Karani AB (Кенія Карані) - 100% кенійська арабіка класу преміум з центрального високогір'..

138.00грн

Показано з 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеню обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасовка зерна відбувається відразу після обсмаження і охолодження кави


Помилка в тексті:

Дякуємо!
Ваш коментар надіслано!