м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Colombia La Claudina Lot #11 (Колумбія Ла Клаудіна) - спешелті-лот колумбійської арабіки н..

151.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Ethiopia Buku Sayisa Grade 1 (Ефіопія Буку Саїса) – ефіопська арабіка класу спешелті натур..

142.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Ethiopia Gelana Abaya (Ефіопія Гелана Абая) - ефіопська арабіка класу спешелті натуральної..

124.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Ethiopia Nensebo Refisa (Ефіопія Ненсебо Рефіса) - ефіопська арабіка натуральної обробки класу ..

95.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка класу преміум з плантацій регіону Йір..

92.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Panama Piedra Candela Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Panama Piedra Candela Gesha

Panama Piedra Candela Gesha (Панама П'єдра Кандела Геша) - нанолот панамської арабіки натуральної ан..

792.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Uganda Zira Empisa 1

Свіжообсмажена кава в зернах Uganda Zira Empisa 1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

153.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Ethiopia Sidamo Grade 1 Bensa "Kenyan Style" (Ефіопія Бенса) - 100% ефіопська арабіка клас..

132.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Ethiopia Sidamo Grade 1 Dintu (Ефіопія Дінту) - 100% ефіопська арабіка класу преміум з плантацій поб..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Ethiopia Guji Grade 1 Natural Kercha (Ефіопія Керча) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плант..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Ethiopia Grade 1 Kochere (Ефіопія Кочере) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій мікрор..

233.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Kenya Karani AB (Кенія Карані) - 100% кенійська арабіка класу преміум з центрального високогір'..

138.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Sitio Vargem #8

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Sitio Vargem #8

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

266.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Federico Pillimue

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Federico Pillimue

Colombia Federico Pillimue (Колумбія Федеріко Пільм’ю) - чудовий зразок 100% колумбійської араб..

563.00грн

Показано з 1 по 15 із 50 (всього сторінок: 4)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави