м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Cundinamarca

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Cundinamarca

Colombia Cundinamarca (Колумбія Кундінамарка) – колумбійська арабіка митого способу обробки кла..

248.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia El Cedro Sidra

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia El Cedro Sidra

Colombia El Cedro Sidra (Колумбія Ель Цедро Сідра) - нанолот колумбійської арабіки експериментальної..

604.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Virginia Salazar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Virginia Salazar

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Corazon De Jesus

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Corazon De Jesus

Costa Rica Corazon De Jesus (Коста-Рика Коразон Де Хесус) – мікролот костариканської арабі..

251.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Goro

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Goro

Ethiopia Goro (Ефіопія Горо) – ефіопська арабіка 1-го грейду класу спешелті натурального способ..

337.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Ethiopia Keramo (Ефіопія Керамо) – ефіопська арабіка класу спешелті натурального..

412.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Ethiopia Sed Loya (Ефіопія Сед Лоя) – ефіопська арабіка класу преміум натурального сп..

276.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка митої обробки класу преміум з плантац..

282.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

228.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kii

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kii

Kenya Rungeto Kii AA (Кенія Кіі) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу Rungeto ..

426.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Kenya Rutuma Ruthagati AA (Кенія Рутума) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу&..

430.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Ethiopia Sidamo Grade 1 Bensa "Kenyan Style" (Ефіопія Бенса) - 100% ефіопська арабіка клас..

132.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Ethiopia Sidamo Grade 1 Dintu (Ефіопія Дінту) - 100% ефіопська арабіка класу преміум з плантацій поб..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Ethiopia Guji Grade 1 Natural Kercha (Ефіопія Керча) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плант..

396.00грн

Показано з 1 по 15 із 70 (всього сторінок: 5)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави