Burundi Umucowikawa
Burundi Umucowikawa (Бурунді Умуковікава) - 100% африканська арабіка класу спешелті з плантацій в районі промивної станції Buyengero, які розташовані на пагорбі Runyinya, на півдні Бурунді, в провінції Bururi, комуна Rumonge. Сорт арабіки - Bourbon. Збір кавових ягід здійснюється вручну. Відсортовані плоди доставляються на станцію обробки в день збору. Спосіб обробки кавових зерен - митий. Багаторазовий контроль і ручне сортування забезпечують високу якість зерна. Смак збалансований і насичений, з яскраво вираженою солодкістю і легкою кислинкою. М'який аромат марципану і сухофруктів. Смак темних ягід, апельсинової цедри і какао. Густе і кремове "тіло напою". Довгий і приємний післясмак, з відтінком кураги. Обсмажена для приготування еспресо
Ступінь обсмаження
Середній
Аромат
Марципан, сухофрукти
Смак
Темний шоколад, кленовий сироп, цитрусова кислинка, темні ягоди
Післясмак
Курага, шоколад, тютюн
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |