Ethiopia Sed Loya
Ethiopia Sed Loya (Етіопія Сед Лоя) – етіопська арабіка класу преміум натурального способу обробки з плантацій, розташованих на території регіону Джимма, Гера Вореда, яка межує на півдні з річкою Годжеб. Лот складає ефіопський гібрид арабіки 74110. Висота вирощування кавових дерев становить 1900 -2070 метрів над рівнем моря. Кавові вишні збиралися ручним методом з жовтня по листопад та пройшли подальше сортування вже на станції обробки Гахо. Сюди привозять свої кавові вишні близько 109 фермерів з регіону. Кава пройшла класичну натуральну обробку з повільною сушкою під сонцем на "африканських" ліжках. В смако-ароматиці переважають солодкі фруктові ноти
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Абрикосовий джем, сушена груша, алича
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, Джезва, Гейзер
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно рекомендуємо витримати мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Еспресо |
Склад | Арабіка |