Colombia Las Brisas
Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю
Colombia Las Brisas (Колумбія Лас Брізас) - спешелті-лот колумбійської арабіки натуральної анаеробної обробки з регіону Уіла, Асеведо. Фермерство Finca La Brisas розташоване на висоті 1450 метрів над рівнем моря та належить кавовому фермерові у третьому поколінні - Джону Уілмеру Родрігезу, який з 2015 року займається пошуком правильних поєднань сортів, методів вирощування та обробки для виробництва дійсно чудових спешелті-лотів. Кавові ягоди збиралися вибірково ручним методом. Анаеробна ферментація в мішках відбувалася протягом 180 годин безпосередньо на фермі Лас Брісас під уважним контролем Джона Уілмера з подальшим розкладанням на поверхні для сушіння до певного рівня вологості та додатковою сушкою протягом трьох днів в бункерних дерев'яних сушках (силосах). Яскрава легка кислотна чашка з комплексною ягідно-плодовою ароматикою
Ступінь обсмаження
Омні
Смако-ароматика
Суниця, копчена груша, диня, ірис, чорний шоколад
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр, Гейзер
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Спешелті |
Тип обсмаження | Омні |
Склад | Арабіка |