Colombia Guayata
Colombia Guayata (Колумбія Гуаята) – колумбійська арабіка митого способу обробки класу преміум з муніципалитету Гуаята, департамент Бояка. Кавові плантації простягаються на висотах від 1700 до 2200 метрів над рівнем моря та належать багатьом дрібним фермерам, що входять до Національного сільськогосподарського кооперативу. Регіональний лот під власною назвою "Блоссом Гуаята" складають сорти Кастілло, Катура та Колумбія. Кава пройшла класичну миту обробку з комбінованою сушкою в сушильних машинах та під сонцем. В результаті маємо чайний смако-ароматичний профіль з відтінками вишні, сушених фруктів та карамельним післясмаком
Ступінь обсмаження
Світлий
Смако-ароматика
Вишня, курага, карамель, червоний чай
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Солодкість ■■■□□
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр
Рекомендації щодо приготування
Для приготування зерно має "вилежатися" не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Фільтр |
Склад | Арабіка |