м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Шу Пу-Ер 2007 75 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Шу Пу-Ер 2007 75 г

Розсипний чай Шу Пу-Ер 2007  найкращим чином підходить для приготування чайно-трав'яних і чайно-молочних коктейлів, а також відмінно поєднується з різними солодощами. Має неповторний чистий смак пу-ерів.


    Аромат : пряний

    Смак : з відтінком запашних трав і горіховою ноткою

    Післясмак : легкий освіжаючий

    Колір настою : від темно-червоного до насиченого чорного

    Дія : розслабляє, заспокоює, гармонізує емоційний стан

    Цукор : за смаком, але краще з медом

    Сумісність з їжею : універсальний - хороший і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі. Шу Пу-Ер чудово підійде як доповнення до будь-якого десерту. Молоко - за смаком

    Упаковка : банка-тубус із картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм 

     

    Як заварити цей чай найкращим чином

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1 ст. ложка сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

    5. Залийте в заварник с прогрітим сухим чаєм небагато води, закрийте його, кілька разів трохи струсіть (звісно, так, щоб вода не проливалась) і відразу ж злийте воду. Таке промивання пу-эра дуже бажане 

    6. Для заварювання використовуйте окріп або свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Пу-ер - це єдиний чай, котрий можна заварювати окропом без втрати смакових якостей та аромату 

    7. Час настоювання - близько 5 хвилин. Коли цей час мине, розлийте напій із заварника по чашках чи перелийте його в окремий посуд. Чай таким чином можна заварювати 2 - 3 рази. Розсипний Пу-Ер - один з небагатьох чаїв, котрі можна настоювати тривалий час в заварнику без особливої втрати смакових якостей готового напою. Завдяки особливому стану чайного листа, цей чай можна залити окропом, заварювати протягом 1 - 2 годин, потім злити - і все одно напій буде смачним! Тем не менш краще злити його через 5 хвилин настоювання, і залити нову порцію води 

    8. Цей чай можна пити як теплим, так і охолодженим 

    P.S. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Чай червоний, Чай чорний, Пу-ер