м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Лапсанг Сушонг 25 г

  • Чай червоний (чорний) Лапсанг Сушонг 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Лапсанг Сушонг 25 г

Чай Лапсанг Сушонг - це підкопчений червоний чай, найнезвичніший з нашої колекції. Специфічний димний аромат надає цьому чаю особлива сушка чайного листя на відкритому вогні із соснових дров. Перед цим чайне листя піддається тривалому в'яленню на сонці. Чай Лапсанг Сушонг - ферментований чай, настій завареного чаю насиченого бордового кольору. Аромат свіжозавареного чаю зігріває і дивує, поширюючись миттєво і далеко навкруги

    Аромат : яскравий димний, підкопчений, з відтінком чорносливу

    Смак : насичений, надзвичайний, м'який з нотками чорносливу

    Післясмак : яскравий, приємний, з вираженим відтінком сухофруктів

    Колір настою : насичений червоно-коричневий

    Дія : розслаблює, заспокоює

    Цукор : не рекомендується

    Сумісність з їжею : відмінно підходить як самостійний напій, чудово поєднується з сигарами та міцними спиртними напоями, такими як коньяк та бренді

    Упаковка :  герметично запакований фольгований пакет з чаєм

    Як заварити цей чай найкращим чином

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Кілька разів струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

      6. Час настоювання - близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

      7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим 

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !   

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай червоний, Чай чорний