Чай червоний (чорний) Лапсанг Сушонг 25 г
Чай Лапсанг Сушонг - це підкопчений червоний чай, найнезвичніший з нашої колекції. Специфічний димний аромат надає цьому чаю особлива сушка чайного листя на відкритому вогні із соснових дров. Перед цим чайне листя піддається тривалому в'яленню на сонці. Чай Лапсанг Сушонг - ферментований чай, настій завареного чаю насиченого бордового кольору. Аромат свіжозавареного чаю зігріває і дивує, поширюючись миттєво і далеко навкруги
Аромат : яскравий димний, підкопчений, з відтінком чорносливу
Смак : насичений, надзвичайний, м'який з нотками чорносливу
Післясмак : яскравий, приємний, з вираженим відтінком сухофруктів
Колір настою : насичений червоно-коричневий
Дія : розслаблює, заспокоює
Цукор : не рекомендується
Сумісність з їжею : відмінно підходить як самостійний напій, чудово поєднується з сигарами та міцними спиртними напоями, такими як коньяк та бренді
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Кілька разів струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання. Залийте воду в заварник
6. Час настоювання - близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів
7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !