м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Жасминовий Пушонг 25 г

  • Чай бірюзовий Жасминовий Пушонг 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Жасминовий Пушонг 25 г

Тайванський бірюзовий чай Жасминовий Пушонг (відбірний бірюзовий чай, або улун) відомий по всьому світу. По-перше, заварений Пушонг ніколи не гірчить, незалежно від часу настоювання напою. А по-друге, чаю властивий свіжий жасминовий аромат, що здобувається завдяки спеціальній обробці чайного листя. Технологія ароматизації полягає у витримці чаю з квітами жасмину, розташованих в безпосередній близькості, але в окремих сітках. Квіти жасмину кілька разів замінюються на свіжі, тому чай Пушонг набуває інтенсивного, але в той же час ненав'язливого, приємного аромату. Заварений Пушонг спонукає до дії, надихає і сприяє гарному настрою
 

      Аромат : тонкий, освіжаючий, жасминовий, з нотками свіжої зелені

      Смак : м'який, свіжий, з квітковими нотками, солодкуватий

      Післясмак : тривалий, легкий, освіжаючий

      Колір настою : світло-зелений

      Дія : чудово освіжає, вгамовує спрагу, надихає

      Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм


      Як заварити цей чай найкращим чином
       

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом.

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

      6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

      7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай бірюзовий, Улун