Чай бірюзовий Улун з У Cе 25 г
Улун з У Cе (відбірний бірюзовий чай, або улун) - вишуканий, високоякісний бірюзовий чай з Тайваню, що вирощується на плантаціях У Се, округ Нантой. Чайна плантація розташована високо в горах, 1500 м над рівнем моря. Сприятливі умови для вирощування чаю також створює багатий мінералами і корисними речовинами ґрунт. Аромат, як і смак, зеленого Улун з У Се неповторний: тут відчуваються гірська свіжість і квіткова солодкість. Яскравий смак бірюзового чаю підійде для чаювання як з особливої нагоди, так і на кожен день
Аромат : освіжаючий, травневого лісу після дощу, яскраві нотки квітів
Смак : насичений, трав'яний, з яскравими квітковими нотками
Післясмак : тривалий, освіжаючий, солодкуватий
Колір настою : жовто-зелений
Дія : надихає, м'яко тонізує
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник
6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів
7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - його м'який смак і багатий аромат будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !