м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай зелений Жасминовий 25 г

  • Чай зелений Жасминовий 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Жасминовий 25 г

Ці чудові жасминові "кульки" виготовлені в провінції Фуцзянь (Китай). Не шукайте квіти жасмину в чаї Жасминовий. Він ароматизований натуральними квітами жасмину вишуканим способом - шляхом спільного зберігання свіжозібраних квітів і готового чаю не менше ста днів. Після цього квіти відокремлюють, а сам чай герметично запаковують. Аромат натурального жасмину добре знімає нервове напруження, він має дивовижний заспокійливий ефект, схожий на дію заспокійливих препаратів. Така дія жасмину, згідно з дослідженнями німецьких вчених, пов'язана зі сполуками, які формують його аромат. Вони в кілька разів підвищують чутливість нервових рецепторів до GABA-речовин, які містяться в центральній нервовій системі людини і відповідають за стан врівноваженого спокою. Квіти жасмину також позитивно впливають на сексуальну активність, особливо у прекрасної половини людства

Аромат : запашний жасминовий

Смак : освіжаючий, з нотками жасмину

Післясмак : освіжаючий, квітковий

Колір настою : жовто-зелений

Дія : гармонізує емоційний стан

Як заварювати цей чай найкращим чином 

1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 80 - 90 ℃.  Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази

7. Ні в якому разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай зелений