м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай зелений Зелений Паросток 2 25 г

  • Чай зелений Зелений Паросток 2 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Зелений Паросток 2 25 г

    Чай Зелений Паросток зібраний в провінції Цзяньсу (Китай). Для нього відбирають лише найбільші тіпси (чайні бруньки, які ще не розкрилися), які збирають лише ранньою весною, тому чай має делікатний, але багатий смак. Зелений Паросток багатий на активні речовини - катехіни, L-теанин і кофеїн. Його не слід довго настоювати, оскільки через високий вміст L-теаніну він може набути додаткової гіркоти.

    При заварюванні чай красиво розпускає тіпси, і настій набуває світло-зеленого відтінку. Найкраще Зелений Росток заварювати за температури 60 - 80 °С

     

    Аромат : ніжний, квітучого лугу

    Смак : м'який, з квітковими нотками

    Післясмак : тривалий, освіжаючий, солодкуватий, з квітковими нотками

    Колір настою : жовто-зелений

    Дія : тонізує, заряджає енергією

      Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм


      Як заварити цей чай найкращим чином

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи із пропорції 1 - 2 ст. ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60-80 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2 - 3 частини окропу на 1 частину води кімнатної температури в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм. Можна використовувати і нерозбавлену воду, якщо чайник постояв 5 - 10 хвилин після кип'ятіння

      6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3 - 5 разів

      7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотньо втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані!

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай зелений