м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Габарон-чай (GABA) Червоний Алішань 25 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Червоний Алішань 25 г

    Червоний Алішань ​​- це не просто класичний чорний чай, а разюче смачний і корисний високогірний GABA-чай. Вирощений він на Тайвані в горах Алішань, на плантаціях висотою 1200 метрів над рівнем моря під контролем державної Тайванської Станції по вивченню і розповсюдженню чаю. За зовнішнім виглядом Червоний Алішань подібний звичайному цільнолистового червоному (чорному) чаю, але за смаковими якостями він відрізняється своєю м'якістю і пряністю. Також не можна залишити без уваги його лікувальні властивості: він заспокоює, знижує артеріальний тиск, покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги

    Аромат : теплий, пряний, з цитрусовими нотками

    Смак : насичений, м'який, з цитрусовими нотками

    Післясмак : солодкуватий, повільно переходить в освіжаючу кислинку

    Колір настою : червоно-коричневий

    Дія : стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск

    Цукор : за смаком

    Сумісність з їжею : рекомендуємо вживати як аперитив або як самостійний напій між прийомами їжі

    Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

            Як заварити цей чай найкращим чином

            1. Використовуйте очищену бутельовану воду

            2. Промийте заварник окропом

            3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

            4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

            5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

            6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

            7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим

              P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

              Написати відгук

              Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
                  Погано           Добре

              Теги: Чай GABA, Габарон-чай