Габарон-чай (GABA) Червоний Алішань 25 г
Червоний Алішань - це не просто класичний чорний чай, а разюче смачний і корисний високогірний GABA-чай. Вирощений він на Тайвані в горах Алішань, на плантаціях висотою 1200 метрів над рівнем моря під контролем державної Тайванської Станції по вивченню і розповсюдженню чаю. За зовнішнім виглядом Червоний Алішань подібний звичайному цільнолистового червоному (чорному) чаю, але за смаковими якостями він відрізняється своєю м'якістю і пряністю. Також не можна залишити без уваги його лікувальні властивості: він заспокоює, знижує артеріальний тиск, покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги
Аромат : теплий, пряний, з цитрусовими нотками
Смак : насичений, м'який, з цитрусовими нотками
Післясмак : солодкуватий, повільно переходить в освіжаючу кислинку
Колір настою : червоно-коричневий
Дія : стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск
Цукор : за смаком
Сумісність з їжею : рекомендуємо вживати як аперитив або як самостійний напій між прийомами їжі
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів
7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !