м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Габарон-чай (GABA) Зелений Алішань 25 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Зелений Алішань 25 г

    Зелений Алішань ​​- особливий GABA-чай (габарон-чай) - порівняно молодий, але вже популярний в колі поціновувачів чаю. Державна Тайванська Станція з вивчення і поширення чаю веде строгий контроль при виготовленні габарон-чаю, який складається з пагонів з бруньками і двома молодими великими листочками. У GABA-чаю є особлива відмінність - його обробляють без втручання кисню, що дозволяє йому зберегти в собі більше корисних речовин.Напий має трав'янистий смак з легкими нотками карамелі. Завдяки своїй солодкості, смак цього чаю запам'ятається надовго. Такий чай сприяє поліпшенню пам'яті, стимулює роботу головного мозку, знижує артеріальний тиск. Вибравши цей унікальний чай, ви не лише відчуєте поліпшення здоров'я, але і отримаєте незабутню насолоду від чаювання

    Аромат : вабливий, з ноткою солодкості

    Смак : м'який, трав'янистий, з відтінком карамелі

    Післясмак : тривалий, злегка фруктовий і квітковий

    Колір настою : жовто-зелений

    Дія : стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск

    Цукор : не рекомендується

    Сумісність з їжею : як аперитив, дигестив, або самостійний напій між прийомами їжі

    Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

        

    Як заварити цей чай найкращим чином

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

    5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 -95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

    6. Час настоювання - близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

    7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай GABA, Габарон-чай