м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай Зелений Пу-Ер 25 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Зеленый Пу-Эр 25 г

Зелений Пу-Ер є молодим Шен Пу-Ером - чаєм, що зростає лише в китайській провінції Юннань і займає проміжне положення між білими і зеленими чаями. Цьому сорту не властивий високий рівень ферментації (окислення), що робить Пу-Ер частково схожим на зелений чай. Цей чай наповнює яскраво виражений смак трав і в'ялених фруктів. Його незрівнянний аромат подарує вам відчуття легкості і радості на весь день. Зелений Пу-Ер -це не тільки смачний і ароматний напій, а ще й цілющий чай. Він покращує функції травлення, прискорює метаболізм, і може використовуватися як чай для схуднення


Аромат : міцний, з відтінком запашних трав

Смак : яскравий, з нотками фруктів

Післясмак : освіжаючий, тривалий

Колір настою : темно-жовтий

Дія : дарує відчуття легкості, освіжає

Цукор : добре поєднується з медом

Сумісність з їжею : хороший і як аперитив, і як самостійний напій між прийомами їжі. "Добре йде" після рясного застілля (особливо якщо вживалися алкогольні напої). Цікавий в поєднанні зі шляхетним вином, коньяком, сигарами. На відміну від інших Пу-Ерів його не варто пити натщесерце

Упаковка : герметично-запакований фольгований пакет з чаєм

 

    Як заварювати цей чай найкращим чином 

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю

    5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃.  Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

    6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази

    7. В жодному разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Чай Пу-Ер