Чай Зелений Пу-Ер 25 г
Зелений Пу-Ер є молодим Шен Пу-Ером - чаєм, що зростає лише в китайській провінції Юннань і займає проміжне положення між білими і зеленими чаями. Цьому сорту не властивий високий рівень ферментації (окислення), що робить Пу-Ер частково схожим на зелений чай. Цей чай наповнює яскраво виражений смак трав і в'ялених фруктів. Його незрівнянний аромат подарує вам відчуття легкості і радості на весь день. Зелений Пу-Ер -це не тільки смачний і ароматний напій, а ще й цілющий чай. Він покращує функції травлення, прискорює метаболізм, і може використовуватися як чай для схуднення
Аромат : міцний, з відтінком запашних трав
Смак : яскравий, з нотками фруктів
Післясмак : освіжаючий, тривалий
Колір настою : темно-жовтий
Дія : дарує відчуття легкості, освіжає
Цукор : добре поєднується з медом
Сумісність з їжею : хороший і як аперитив, і як самостійний напій між прийомами їжі. "Добре йде" після рясного застілля (особливо якщо вживалися алкогольні напої). Цікавий в поєднанні зі шляхетним вином, коньяком, сигарами. На відміну від інших Пу-Ерів його не варто пити натщесерце
Упаковка : герметично-запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварювати цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази
7. В жодному разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !