Чай червоний (чорний) Юннаньський 2 30 г
Юннаньський 2 допоможе вам розслабитися і відчути насолоду від поєднання солодкуватого червоного чаю з медовими нотками. Його квітковий аромат і довгий післясмак подарує вам натхнення на весь день. Цей чай виготовлений в провінції Юннань зі спеціального сорту чайного куща, що відрізняється великими золотистими тіпсами. Саме це і робить його несхожим на інші чаї. Юннаньський 2 добре відновлює сили після фізичної роботи, розслабляючи й тонізуючи одночасно. Найкраще пити його ввечері, він знімає втому і підтримує тіло в тонусі
Аромат : яскраво виражений, нотки квітів і меду
Смак : м'який, злегка солодкуватий
Післясмак : довгий, з відтінком меду
Колір настою : насичений, бурштиново-коричневий
Дія : бадьорить, надихає, додає сил
Сумісність з їжею : добре підходить і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийманнями їжі
Упаковка : банка-тубус із картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду, яка щойно закипіла, з температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів
7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !