м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Юннаньський 2 30 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Юннаньський 2 30 г

    Юннаньський 2 допоможе вам розслабитися і відчути насолоду від поєднання солодкуватого червоного чаю з медовими нотками. Його квітковий аромат і довгий післясмак подарує вам натхнення на весь день. Цей чай виготовлений в провінції Юннань зі спеціального сорту чайного куща, що відрізняється великими золотистими тіпсами. Саме це і робить його несхожим на інші чаї. Юннаньський 2 добре відновлює сили після фізичної роботи, розслабляючи й тонізуючи одночасно. Найкраще пити його ввечері, він знімає втому і підтримує тіло в тонусі

    Аромат : яскраво виражений, нотки квітів і меду

    Смак : м'який, злегка солодкуватий

    Післясмак : довгий, з відтінком меду

    Колір настою : насичений, бурштиново-коричневий

    Дія : бадьорить, надихає, додає сил

    Сумісність з їжею : добре підходить і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийманнями їжі

    Упаковка : банка-тубус із картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм

    Як заварити цей чай найкращим чином

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

    5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду, яка щойно закипіла, з температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

    6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

    7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим

        P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

        Написати відгук

        Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
            Погано           Добре

        Теги: Чай червоний, Чай чорний