м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Blaser Cafe Java Katakan

  • Blaser Cafe Java Katakan
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Java Katakan

Blaser Cafe Java Katakan (Блазер Кафе Ява Катакан) (250 г) сорт Робуста мита Ява Катакан, 1 сорт, CSC

Високоякісна промита Яванська робуста завойовує все більше прихильників свого насиченого ароматного смаку не тільки завдяки підвищеному вмісту кофеїну, але й в результаті ретельної вологої обробки зерен відповідно до європейських критеріїв якості, контрольованої на державному рівні. Вологий спосіб обробки зерен робусти зустрічається вкрай рідко, так як її смакові якості програють порівняно з високоякісною арабікою, але робуста, яка вирощується на острові Ява, має природний насичений смак з легким коньячним відтінком. Національна індонезійська компанія PTPN XII надає робусту Java Katakan з 12 невеликих плантацій, розміщених на Яванському острові

100% робуста Катакан з острова Ява

Обжарювання

Французьке (темне)

Смак

Тонка кислинка, дещо яскравіша гірчинка, легка солодкість, міцний і насичений, густої консистенції

Аромат

Інтенсивні деревні та лакричні ноти, а також ноти горіхів, кунжуту і солоду, злегка землистий, з відтінком коньяку

Обладнання

Ідеально підходить для приготування на автоматичних та традиційних еспресо-кавоварках, а також на кавоварках для таблетованої кави (Pod-system). Температура заварювання не повинна перевищувати 92°С

Рекомендований для таких типів напоїв

  • Рістретто
  • Еспресо

 

Завантажити буклет до Blaser Cafe Java Katakan

Особливості
Тип обсмаження Темна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Blaser Cafe Java