Blaser Cafe Java Katakan
Blaser Cafe Java Katakan (Блазер Кафе Ява Катакан) (250 г) сорт Робуста мита Ява Катакан, 1 сорт, CSC
Високоякісна промита Яванська робуста завойовує все більше прихильників свого насиченого ароматного смаку не тільки завдяки підвищеному вмісту кофеїну, але й в результаті ретельної вологої обробки зерен відповідно до європейських критеріїв якості, контрольованої на державному рівні. Вологий спосіб обробки зерен робусти зустрічається вкрай рідко, так як її смакові якості програють порівняно з високоякісною арабікою, але робуста, яка вирощується на острові Ява, має природний насичений смак з легким коньячним відтінком. Національна індонезійська компанія PTPN XII надає робусту Java Katakan з 12 невеликих плантацій, розміщених на Яванському острові
100% робуста Катакан з острова Ява
Обжарювання
Французьке (темне)
Смак
Тонка кислинка, дещо яскравіша гірчинка, легка солодкість, міцний і насичений, густої консистенції
Аромат
Інтенсивні деревні та лакричні ноти, а також ноти горіхів, кунжуту і солоду, злегка землистий, з відтінком коньяку
Обладнання
Ідеально підходить для приготування на автоматичних та традиційних еспресо-кавоварках, а також на кавоварках для таблетованої кави (Pod-system). Температура заварювання не повинна перевищувати 92°С
Рекомендований для таких типів напоїв
- Рістретто
- Еспресо
Особливості | |
Тип обсмаження | Темна |