м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Жовтий чай

Чай Жовтий з Цзюнь Шань 25 г

Чай Жовтий з Цзюнь Шань 25 г

Жовтий з Цзюнь Шань - рідкісний чай, який користу..

0.00грн

Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Жовтий чай - це рідкісний сорт чаю, який вирощується в невеликій кількості тільки в Китаї. Головна особливість жовтого чаю - це подібна зеленому чаю дія на організм людини. Однак від зеленого чаю його відрізняє те, що в процесі обробки жовтий чай втрачає трав'янисті нотки характерні для зеленого чаю. Технологія обробки жовтого чаю дуже складна. Зібрані чайні тіпси (бруньки) мають високий рівень антиоксидантів, і мета подальшої обробки полягає в тому, щоб зберегти антиоксиданти і видалити трав'янисті нотки з аромату і смаку чаю. Для цього тіпси підсмажують доводячи їх відносну вологість до 70%, щоб зупинити окислення. Після чого чай загортають в спеціальний папір і зберігають у дерев'яних ящиках 3 дні. Періодично чай перемішують для того, щоб краще надходило повітря. Протягом цього часу відбувається повільна ферментація - чайні тіпси не втрачають антиоксидантів і свого зеленого кольору, набувають характерного для жовтого чаю аромат з квітковими нотками. Потім чай остаточно висушують. В результаті всіх цих маніпуляцій виходить "жовтий чай"