м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Кімун 25 г

  • Чай червоний (чорний) Кімун 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Кімун 25 г
Кімун - червоний (чорний) чай. Славиться своєю гостротою і делікатною пряністю. У смаку відчувається сильна міцність і насиченість, але це не робить його занадто терпким. При заварюванні ви зможете насолодитися тонким ароматом горіхів і прянощів. Чай Кімун ідеально прикрасить стіл і доповнить будь-який десерт своєю вишуканістю. Він бадьорить і освіжає, не змушує себе довго чекати. Рекомендуємо пити цей чай при втомі та для зняття напруги 

Аромат : горіховий з пряними нотками

Смак : насичений, міцний з легкою терпкістю

Післясмак : з вираженим солодкуватим відтінком

Колір настою : насичений червоно-коричневий

Цукор : за смаком

Сумісність з їжею : прекрасно поєднується з дуже багатьма стравами, десертами. Кімун найкраще пити як дайжестив (після їжі)

Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

7. Чай можна пити як теплим, так і остиглим 

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай червоний, Чай чорний