Чай червоний (чорний) Кімун 25 г
Аромат : горіховий з пряними нотками
Смак : насичений, міцний з легкою терпкістю
Післясмак : з вираженим солодкуватим відтінком
Колір настою : насичений червоно-коричневий
Цукор : за смаком
Сумісність з їжею : прекрасно поєднується з дуже багатьма стравами, десертами. Кімун найкраще пити як дайжестив (після їжі)
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів
7. Чай можна пити як теплим, так і остиглим
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !