Чай бірюзовий Женьшень Улун Відбірний 25 г
Аромат : трав'яний, з квітково-медовими нотками
Смак : м'який, багатий, освіжаючий, з вираженою приємною женьшеневою ноткою
Післясмак : солодкий, ароматний, приємний і тривалий
Колір настою : жовто-зелений
Дія : бадьорить, тонізує, дивує, підвищує настрій
Цукор і солодощі : не рекомендуються
Сумісність з їжею : універсальний - хороший і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник
6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів
7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - його м'який смак і багатий аромат будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !