м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Женьшень Улун Відбірний 25 г

  • Чай бірюзовий Женьшень Улун Відбірний 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Женьшень Улун Відбірний 25 г
Чай Женьшень улун - один з найбільш яскраво виражених чаїв улунів (бірюзовий чай). У ньому поєднується досить багатий, солодкуватий смак з тонкими відтінками женьшеню. Притаманні йому солодкий післясмак і ніжний аромат розбурхують настільки, що описати словами це не можливо. Женьшень надає йому незвичайності і посилює лікувальні властивості. При постійному вживанні чаю Женьшень улун ви відчуєте тонізуючий ефект, бадьорість і поліпшення настрою

Аромат : трав'яний, з квітково-медовими нотками

Смак : м'який, багатий, освіжаючий, з вираженою приємною женьшеневою ноткою

Післясмак : солодкий, ароматний, приємний і тривалий

Колір настою : жовто-зелений

Дія : бадьорить, тонізує, дивує, підвищує настрій

Цукор і солодощі : не рекомендуються

Сумісність з їжею : універсальний - хороший і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі

Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм


Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути 

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - його м'який смак і багатий аромат будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай бірюзовий, Улун