м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий чай Зелений Те Гуан Інь 3 75 г

  • Чай бірюзовий чай Зелений Те Гуан Інь 3 75 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Зелений Те Гуан Інь 3 75 г
Чай Зелений Те Гуан Інь 3  представляє бірюзові чаї (улуни). Він відомий завдяки своєму м'якому смаку і тривалому післясмаку. Варто лише спробувати цей чай, і ви одразу ж станете шанувальником його квіткового аромату з нотками бузку та ірису. Такий незвичайний характер чай придбав за допомогою спеціальної обробки, в яку не входила штучна ароматизація. Крім того, Зелений Ті Гуан Інь сприяє омолодженню організму і має тонізуючий ефект. Він схожий з зеленим чаєм через свою малоферментованість.

Аромат : квітковий, з нотами ірису і бузку

Смак : м'який, освіжаючий

Післясмак : тривалий, з легкою солодкістю

Колір настою : жовто-зелений

Дія : сприяє омолодженню організму і має тонізуючий ефект

Упаковка : банка-тубус з картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 75 - 80 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

6. Час настоювання - 5 - 10 хвилин. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай бірюзовий, Улун