Чай бірюзовий Уі Шуй Сян Улун 25 г
Аромат : солодкий, довгий
Смак : освіжаючий і незвичайний, з нотками прянощів
Післясмак : приємний, яскравий, освіжаючий
Колір настою : бурштиновий
Дія : заспокоює, чудово втамовує спрагу, покращує концентрацію уваги
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 75 - 80 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання - 5 - 10 хвилин. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !