м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий чай Цзінь Сюань 8 г

  • Чай бірюзовий чай Цзінь Сюань 8 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Цзінь Сюань 8 г

    Сорт Цзінь Сюань (що в перекладі з китайської означає Золота Лілія) був виведений Тайванською Станцією з вивчення і поширення чаю в 1981 році, і його особливістю є молочні нотки в ароматі і смаку. Чим вище плантація над рівнем моря, тим багатший аромат, і тим більше будуть виражені вершкові нотки (в нашій колекції чай Золота Лілія Алішань). Цей тайванський улун зібраний на висоті 400-500 метрів над рівнем моря. Він має збалансований аромат і смак, і чудово підходить для щоденного вживання.

    Смак: густий, вершковий, з нотками свіжої зелені.
    Післясмак: запашний, квітковий, солодкуватий, з вираженою ноткою вершків.
    Колір настою: яскравий жовто-зелений.
    Дія: приємно бадьорить, спонукає до активних дій, заряджає позитивом.


    Як заварювати Цзінь Сюань:
    1. Використовуйте очищену бутильовану воду.
    2. Промийте заварник окропом.
    3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
    5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
    6. Час настоювання - 3-5 хв. Розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Таким способом цей бірюзовий чай можна заварювати 3-5 разів.


    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Чай бірюзовий, Улун