м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Нефритовий Улун 8 г

  • Чай бірюзовий Нефритовий Улун 8 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Нефритовий Улун 8 г

Нефритовий улун (бірюзовий чай, або улун) - неповторний чай, вирощений і оброблений на Тайвані. Це один із класичних видів чаю, котрий припався до смаку місцевим тайванським жителям. Щоб його приготувати, збираються найсвіжіші пагони чайного куща особливої ​​селекції. Нефритовий Улун завдяки малому ступеню ферментації дуже нагадує зелений чай, але на відміну від нього не гірчить при міцному заварюванні

      Аромат : свіжий, запашний

      Смак : запашний, квітково-фруктовий, освіжаючий

      Післясмак : огортаючий, фруктовий, тривалий

      Колір настою : жовто-зелений

      Дія : піднімає настрій, легка тонізуюча дія

      Цукор : не рекомендується

      Сумісність з їжею : універсальний - хороший і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі

      Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

      Як заварити цей чай найкращим чином

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник із чаєм і відразу ж злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

      6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай бірюзовий, Улун