м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Молочний Улун 25 г

  • Чай бірюзовий Молочний Улун 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Молочний Улун 25 г
Молочний Улун (бірюзовий чай, або улун) - неповторний бірюзовий чай, який поєднав в собі багатство смаку чайного листа і аромати туманної свіжості. Тільки йому властивий дуже тонкий відтінок молока, що огортає теплом і затишком. Цей ароматизований молочною сироваткою бірюзовий чай найбільше підійде любителям чаю з цукром, оскільки в ньому вже є присутня від природи солодкість. Крім своїх смакових і ароматичних властивостей, чай Молочний улун містить велику кількість ефірних масел. Їх якості дозволяють прискорювати обмін речовин, покращують стан шкіри, зменшують зморшки. Чай Молочний улун часто використовується для схуднення і загального оздоровлення організму

Аромат : свіжий, злегка молочний

Смак : м'який, з тонким відтінком молока

Післясмак : огортаючий, теплий, солодкий

Колір настою : світлий жовто-зелений

Дія : покращує стан шкіри, оздоровлює організм, дарує тепло та затишок

Цукор : не рекомендується

Сумісність з їжею : універсальний - хороший і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі

Упаковка : банка-тубус з картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю) 

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай бірюзовий, Улун