м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Мі Лань Дань Цун 50 г

  • Чай бірюзовий Мі Лань Дань Цун 50 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Мі Лань Дань Цун 50 г

Назва чаю Дань Цун (відбірний бірюзовий чай, або улун) перекладається з китайської як "одинокі кущі". Цей сорт був прозваний так через те, що чайні кущі подібні деревам, і якщо ростуть поруч, мають вигляд окремих кущів. Друга частина назви Мі Лань перекладається як "аромат медової орхідеї". Дійсно, аромат чаю має солодкі квіткові нотки. А глибока ферментація з сильним проколюванням насичує чай нотками прянощів і волоського горіха. Дикорослі чайні рослини іноді досягають розміру дерев, за що гори Фен Хуан Шань, де вирощують чай, називають чайною Шампанню. Мі Лань Дан Цун з цікавим ароматом і приємним смаком заслуговує особливої уваги !

Аромат : густий, квітково-медовий з цитрусовою ноткою і ноткою в'яленої дині

Смак : насичений, гострий, з ноткою груші, прянощів і волоського горіха

Післясмак : тривалий, солодкий

Колір настою : прозорий, світлий, жовто-бурштиновий

Дія : зігріває, приємно заспокоює

Упаковка : банка-тубус із картону, всередні герметично запакований фольгований пакет з чаєм

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же злийте її. Знову кілька разів (а краще 5 - 10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути 

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - його м'який смак і багатий аромат будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай бірюзовий, Улун