м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий чай Лі Шань 8 г

  • Чай бірюзовий чай Лі Шань 8 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Лі Шань 8 г

    Лі Шань (відбірний бірюзовий чай або улун) названий на честь місцевості, на якій він вирощується - Грушева Гора, що розташована на острові Тайвань, округ Тайчунь. На висоті 2100 метрів, в першій декаді травня збирається Лі Шань улун. Завдяки відмінному поєднанню високогірного повітря і субтропічних умов чай набуває збалансованого смаку з відтінками квітів, фруктів і трав.
    Місцевість, де на даний час знаходяться чайні плантації, раніше була грушевими садами, тому ґрунт плантацій багатий мінеральними речовинами. Бірюзовий тайванський чай Лі Шань чудово підходить для чайних церемоній, особливих подій і просто для релаксації

        Аромат : яскравий, з нотками камелії і солодкої груші

            Смак : багатий, солодкуватий, з квітковими і трав'яними нотками

            Післясмак : тривалий, освіжаючий

            Колір настою : яскравий жовто-зелений

            Дія : трансформує свідомість, змінює сприйняття навколишнього світу, наповнює радістю

            Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

            Як заварити цей чай найкращим чином

            1. Використовуйте очищену бутельовану воду

            2. Промийте заварник окропом

            3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай щільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник менше, ніж звичайного чаю)

            4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

            5. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте воду в прогрітий заварник із чаєм і відразу ж злийте її. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю, що тепер готовий до заварювання. Залийте воду в заварник

            6. Час настоювання - близько 3 хвилин, а якщо ополіскування чаю з подальшим струшуванням заварника не проводилося - то близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів

            P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані !

            Написати відгук

            Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
                Погано           Добре

            Теги: Чай бірюзовий, Улун