Чай бірюзовий Да Хун Пао Світлий 50 г
Аромат: яскравий, багатий, квітковий, з нотками зеленого волоського горіха.
Смак: насичений, міцний, з легкою кислинкою, нотками квітів та яблук.
Післясмак: оксамитовий, квітковий, тривалий.
Колір настою: світло-бурштиновий.
Дія: заспокоює і надихає, чудово втамовує спрагу, покращує концентрацію уваги.
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер Да Хун Пао готовий до заварювання. Використовуйте воду з температурою 90 - 95 ºC
6. Час настоювання - 3-5 хвилин. Розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Цей чай можна заварювати таким чином 3-5 разів
Щоб отримати максимальний ефект від Да хун пао, заваріть його способом Пін Ча або проведіть з ним чайну церемонію гунфу ча.