м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Да Хун Пао Світлий 50 г

  • Чай бірюзовий Да Хун Пао Світлий 50 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Да Хун Пао Світлий 50г
За часів династії Мін (XIV-XVII ст.) мати імператора була вилікувана чаєм з кущів, що росли в горах Уі. За наказом імператора ці кущі були покриті великими червоними імператорськими халатами. З тих пір чай Да Хун Пао, що в перекладі означає "великий червоний халат", вирощують на схилах гір Уі, і походить він від тих самих кущів, покритих імператорськими червоними халатами. Чотири легендарних кущі чаю Да Хун Пао ростуть там і сьогодні - їх щорічно відвідують сотні тисяч туристів. Чай Да Хун Пао вважається одним з еталонних серез улунів. Це, напевно, одна із "чайних" візиток Китаю. Технологія виробництва Да Хун Пао визнана китайським урядом як національне надбання. Про цей чай ходить чимало легенд і міфів. Так Хун Пао світлий прекрасно поєднується з медом.


Аромат: яскравий, багатий, квітковий, з нотками зеленого волоського горіха.
Смак: насичений, міцний, з легкою кислинкою, нотками квітів та яблук.
Післясмак: оксамитовий, квітковий, тривалий.
Колір настою: світло-бурштиновий.
Дія: заспокоює і надихає, чудово втамовує спрагу, покращує концентрацію уваги.

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Тепер Да Хун Пао готовий до заварювання. Використовуйте воду з температурою 90 - 95  ºC

6. Час настоювання - 3-5 хвилин. Розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Цей чай можна заварювати таким чином 3-5 разів

Щоб отримати максимальний ефект від Да хун пао, заваріть його способом Пін Ча або проведіть з ним чайну церемонію гунфу ча.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай бірюзовий, Улун