Чай бірюзовий Да Хун Пао 25 г
Аромат : солодкий, яскравий, багатий, фантазійний
Смак : насичений, міцний, але без зайвої терпкості
Післясмак : приємний, яскравий, багатий
Колір настою : бурштиновий
Дія : заспокоює, чудово втамовує спрагу, покращує концентрацію уваги, допомагає засвоїти важку їжу
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер Да Хун Пао готовий до заварювання. Використовуйте воду з температурою 90 - 95 ºC
6. Час настоювання - 3-5 хвилин. Розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Цей чай можна заварювати таким чином 3-5 разів