м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Рубіновий 50 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Рубіновий 50 г

Рубіновий - один з найсмачніших і рідкісних червоних чаїв. Сорт куща чайного дерева виведений завдяки схрещуванню ассамського чаю і дикорослого виду тайванського чаю. Виведення нового сорту тривало близько 50 років, до 2003 року. Саме тому він чай вважається унікальним видом чаю.

Чорний Рубіновий чай ідеальний для відпочинку, оскільки він допомагає зняти втому і одночасно тонізує, наповнює теплом, підвищує настрій. Поєднання кращих смакових якостей чорного (червоного), бірюзового чаю і пу-еру надовго затримає ваш вибір саме на чорному чаї Рубіновий

 

      Аромат : солодкий, п'янкий, з нотками липового меду і тропічних фруктів

      Смак : солодкий, м'який, з нотками свіжого житнього хліба і меду

      Післясмак : запашний, тривалий, солодкий

      Колір настою : насичений червоно-коричневий

      Дія : розслабляє і одночасно тонізує

      Цукор : не рекомендується

      Упаковка : банка-тубус із картону, всередині герметично запакований фольгований пакет з чаєм

       

      Як заварити цей чай найкращим чином

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте свіжу воду температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

      6. Час настоювання - близько 5 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

      7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим

        P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

        Написати відгук

        Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
            Погано           Добре

        Теги: Чай червоний, Чай чорний