Чай зелений Жасминовий 25 г
Ці чудові жасминові "кульки" виготовлені в провінції Фуцзянь (Китай). Не шукайте квіти жасмину в чаї Жасминовий. Він ароматизований натуральними квітами жасмину вишуканим способом - шляхом спільного зберігання свіжозібраних квітів і готового чаю не менше ста днів. Після цього квіти відокремлюють, а сам чай герметично запаковують. Аромат натурального жасмину добре знімає нервове напруження, він має дивовижний заспокійливий ефект, схожий на дію заспокійливих препаратів. Така дія жасмину, згідно з дослідженнями німецьких вчених, пов'язана зі сполуками, які формують його аромат. Вони в кілька разів підвищують чутливість нервових рецепторів до GABA-речовин, які містяться в центральній нервовій системі людини і відповідають за стан врівноваженого спокою. Квіти жасмину також позитивно впливають на сексуальну активність, особливо у прекрасної половини людства
Аромат : запашний жасминовий
Смак : освіжаючий, з нотками жасмину
Післясмак : освіжаючий, квітковий
Колір настою : жовто-зелений
Дія : гармонізує емоційний стан
Як заварювати цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 80 - 90 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази
7. Ні в якому разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !