м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай зелений Колодязь Дракона 1 25 г

  • Чай зелений Колодязь Дракона 1 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Колодязь Дракона 1 25 г

Колодязь Дракона - зелений чай, який встиг стати фаворитом в Китаї і за його межами. Його смак славиться бадьорою терпкістю і делікатною солодкістю. Аромат цього чаю заспокоює і освіжає на весь день. Це чай, в якому при насиченості і самобутності смаку, немає занадто яскравих нот, які змогли б набриднути. Він вражає з першої чашки, і з кожним заварюванням можна знаходити в ньому щось нове. Нетривала ферментація чаю Колодязь Дракона дозволяє зберегти найбільшу кількість біоактивних речовин, теаніну і EGCG. Саме це робить його одним з найбільш корисних і якісних зелених чаїв. Примітно, що після збору виключно ручним способом, чайне листя обсмажуються на спеціально сковорідці, що і надає згодом чайному настою благородної терпкості

    Аромат : заспокійливий і освіжаючий

    Смак : свіжість і м'якість, легка солодкість

    Післясмак : тривалий, солодкуватий, освіжаючий

    Колір настою : світлий, жовто-зелений

    Дія : підвищує імунітет, тонізує, бадьорить

    Цукор : не рекомендується

    Сумісність з їжею : в якості аперитиву або самостійного напою між прийомами їжі

     Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

    Як заварити цей чай найкращим чином

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 ст. ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

    5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 1:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

    6. Час настоювання 5 - 7 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 рази

    7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути 

    P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Чай зелений