м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай зелений Китайський Гіокуро (Ен Ши Ю Лу) 50 г

  • Чай зелений Китайський Гіокуро (Ен Ши Ю Лу) 50 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Китайський Гіокуро 50 г

Китайський Гіокуро, або Ен Ши Ю Лу це зелений чай, який виробляється згідно з давніми китайськими традиціями, а саме за допомогою пропарювання чайних тіпсів і молодого листя. Завдяки такому методу обробки в чайному напої міститься багато селену - найпотужнішого антиоксиданту, що сприяє виведенню токсинів з організму. Крім того, смак настою стає м'яким, але в той же час освіжаючим.

Родом зелений чай Гіокуро з китайської провінції Хубей, містечка Енші. В околицях Енші з часів династії Тан (618-907 рр.) китайці займалися вирощуванням чаю і обробкою чайного листя саме за допомогою пари. Пізніше японці перейняли традиції цього містечка, які використовують і досі. Згодом в Китаї поширився інший спосіб обробки чаю - прожарювання в печі або на сковорідці, але обробка чаю Ен Ши Ю Лу так і залишилася незмінною.

Чай Китайський Гіокуро зібраний в першій декаді квітня. Самі японці високо цінують чай Ен Ши Ю Лу і називають його Китайським Гіокуро


Аромат : свіжої зелені після дощу

Смак : м'який, освіжаючий, з легкими трав'яними нотками

Післясмак : глибокий, насичений, тривалий, солодкуватий

Колір настою : прозорий, світло-зелений

Дія : тонізує, заряджає енергією, покращує настрій

Цукор : не рекомендується

Сумісність з їжею : в якості аперитиву або самостійного напою між прийомами їжі

Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

 

Як заварити цей чай найкращим чином

1. Використовуйте очищену бутельовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 ст. ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 1:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

6. Час настоювання 5 - 7 хвилин. По закінченню цього часу розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 рази

7. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи охолонути 

P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай зелений