м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай бірюзовий Да Ю Лін 25 г

  • Чай бірюзовий Да Ю Лін 25 г
Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Да Ю Лін 25 г

Цей дивовижний і дуже рідкісний високогірний чай вирощений на висоті 2400 метрів на чайних плантаціях Да Ю Лін (округ Нантой, Тайвань). Це одна з найбільш високогірних плантацій в світі. Завдяки цьому, а також особливій технології обробки паростків, чай Да Ю Лін надзвичайно насичений природними ефірними маслами, які надають готовому напою яскравий і неповторний квітковий аромат. Чудовий чай для особливих подій і для проведення чайних церемоній

    Аромат : яскравий букет квітів, домінують нотки магнолії

    Смак : огортає, вершковий, з яскравими нотками квітів та весняної зелені

    Післясмак : тривалий, солодкий, освіжаючий

    Колір настою : жовто-зелений

    Дія : надихає, наповнює відчуттям щастя

    Як заварити цей чай найкращим чином

    1. Використовуйте очищену бутельовану воду

    2. Промийте заварник окропом

    3. Для приготування чаю середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води

    4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

    5. Тепер Да Ю Лін готовий до заварювання. Використовуйте воду з температурою 90 - 95  ºC

    6. Час настоювання - 3-5 хвилин. Розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Цей чай можна заварювати таким чином 3-5 разів

    7. Найкращий спосіб заварювання чаю Да Ю Лін - чайна церемонія Гунфу Ча або чаювання Пін Ча

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Чай бірюзовий, Улун