м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай червоний (чорний) Юннаньський 1 25 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Юннаньський 1 25 г

Юннаньський 1 - один з найулюбленіших серед шанувальників червоного чаю по всьому світу. Своїм неймовірним смаком чай зобов'язаний провінції Юнннань, де він вирощується. У провінції є спеціальні сорти чайного куща, що відрізняється великими золотистими тіпсами. Чим більше таких золотистих тіпсів - тим багатший аромат, більш насичений смак і довший післясмак.

Юннаньський 1 безсумнівно гідний вашої уваги. В цьому чаї міцність поєднується з насиченим кольором настою, багатий аромат - з ледь відчутною терпкістю, а тонкий вишуканий смак - зі стійким і тривалим освіжаючим післясмаком. Дуже смачний з молоком

       

      Аромат : багатий, яскравий, сильний, пряний, з нотками квітів та сухофруктів

      Смак : багатий, яскравий, сильний, з нотками прянощів і сухофруктів

      Післясмак : тривалий, з нотками сухофруктів

      Колір настою : насичений, буршиново-коричневий

      Цукор : не рекомендується

      Дія : дарує відчуття легкості, поліпшує настрій, надихає

      Сумісність з їжею : добре підходить і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі

      Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм

       

         Як заварити цей чай найкращим чином

      1. Використовуйте очищену бутельовану воду

      2. Промийте заварник окропом

      3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)

      4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю

      5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду, яка щойно закипіла, з температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

      6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів

      7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим

      P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !

      Написати відгук

      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
          Погано           Добре

      Теги: Чай червоний, Чай чорний