Чай червоний (чорний) Юннаньський 1 25 г
Юннаньський 1 - один з найулюбленіших серед шанувальників червоного чаю по всьому світу. Своїм неймовірним смаком чай зобов'язаний провінції Юнннань, де він вирощується. У провінції є спеціальні сорти чайного куща, що відрізняється великими золотистими тіпсами. Чим більше таких золотистих тіпсів - тим багатший аромат, більш насичений смак і довший післясмак.
Юннаньський 1 безсумнівно гідний вашої уваги. В цьому чаї міцність поєднується з насиченим кольором настою, багатий аромат - з ледь відчутною терпкістю, а тонкий вишуканий смак - зі стійким і тривалим освіжаючим післясмаком. Дуже смачний з молоком
Аромат : багатий, яскравий, сильний, пряний, з нотками квітів та сухофруктів
Смак : багатий, яскравий, сильний, з нотками прянощів і сухофруктів
Післясмак : тривалий, з нотками сухофруктів
Колір настою : насичений, буршиново-коричневий
Цукор : не рекомендується
Дія : дарує відчуття легкості, поліпшує настрій, надихає
Сумісність з їжею : добре підходить і як аперитив, і як дигестив, і як самостійний напій між прийомами їжі
Упаковка : герметично запакований фольгований пакет з чаєм
Як заварити цей чай найкращим чином
1. Використовуйте очищену бутельовану воду
2. Промийте заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 2 - 3 чайних ложки сухого чаю з гіркою на 0,5 л води (чай нещільний і важкий, тому його необхідно класти в заварник більше, ніж звичайного чаю)
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого чаю
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду, яка щойно закипіла, з температурою 90 - 95 ℃. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм
6. Час настоювання - близько 5 хвилин. Після закінчення цього часу розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати до двох разів
7. Чай можна пити як теплим, так і охолодженим
P.S. Не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть незворотно втрачені. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю будуть зіпсовані !