Кавовий вакуумний сифон Hario Sommelier
Професійний чайно-кавовий вакуумний сифон Hario Sommelier SCA-5 (Харіо) призначений для приготування кави, чаю, а також гарячих напоїв на їх основі. Сифон Харіо доповнить будь-яку кав'ярню як альтернативний спосіб приготування кави. Завдяки такому методу заварювання можна розкрити всю палітру смаку кавового зерна. Для приготування кави у сифоні необхідно налити воду в нижню колбу, закріпити верхню колбу з попередньо змеленою кавою та ввімкнути пальник. За рахунок пароутворення в нижній колбі гаряча вода підніметься вверх по трубці, і почнеться екстракція кави. Зазвичай процес приготування триває від 3 до 5 хвилин. Виключаємо пальник - і за рахунок зниження температури кавовий напій поступово почне повертатися в нижню колбу, відфільтровуючись від кавового жмиху. Таким чином можна приготувати і чай, регулюючи час заварювання в залежності від сорту чайного листя
Матеріал колб : термостійке боросилікатне скло
Країна виробник : Японія