м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Gebena

  • Ethiopia Gebena
Немає на складі
0.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Gebena 500 г

Ethiopia Gebena Grade 1 (Ефіопія Гебена) (500 г) - 100% ефіопська арабіка з класу "спешеліті" з плантацій південно-східного регіону країни, названа на честь глиняного горщика, який використовують в Ефіопії під час кавової церемонії. Кавові дерева зростають в холодному середовищі на висоті 2000-2300 метрів над рівнем моря та живляться водами гори Бале. Довгий період достигання кавових плодів, повністю ручне збирання та мита обробка з сушінням на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен. В ароматі напою відчутні ноти спецій, какао, чорного чаю та квітів. Смак з ягідною кислинкою, солодкістю темної карамелі та відтінками чорного чаю в післясмаку. Експортером зеленої кави є компанія Moplaco Traiding, яка контролює якість кавових зерен, починаючи з вирощування на плантаціях та закінчуючи пакуванням. Зерно має 87 балів за SCA


Ступінь обсмажування

 

Світлий


Аромат


Квітковий з нотами какао та чорного чаю


Смак


З ягідною кислинкою, легкою карамельною солодкістю


Післясмак


Чорного чаю з бергамотом


Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмажування:

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень


Завантажити информацію до Ethiopia Gebena

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Gebena