Ethiopia Sidamo Shakisso
Ethiopia Sidamo Shakisso (Ефіопія Сидамо Шакіссо) (125 г) - 100% органічна ефіопська арабіка класу "cпешеліті", з плантацій регіону Oromia, район Guji, станція обробки Shakisso. Висота зростання кавових дерев близько 1800 метрів. Тільки добірні стиглі кавові плоди, повністю ручне збирання та мита обробка з сушінням на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен, прекрасний аромат і смак. З яскравим комплексним цитрусово-фруктовим ароматом, багатим, добре збалансованим, з нотами вершкової карамелі. Смакові характеристики: тонка кислинка лайму, солодкість персика та мандарина, шоколадні ноти. У післясмаку: солодкість з фруктовою кислинкою, шоколадна гірчинка. Тіло середньої щільності. Має 87 балів за SCA
Ступінь обсмажування
Світлий
Аромат
Цитрусово-фруктовий, вершкова карамель, какао
Смак
Інтенсивний, збалансований з м'якою кислотністю та фруктовою солодкістю
Післясмак
Солодкий, шоколадний
Рекомандовано для таких типів напоїв
"Альтернатива"
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмаження:
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами, зерно після обсмажування рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспрессо свежеобжарено зерно повинно "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Світла |
Склад | Арабіка |